©  Foto:

Kulturhuset Skanderborg - Møder og konferencer

Kulturhuset Skanderborg kan tilbyde attraktive rammer til ethvert formål uanset om I er 4 eller 400 personer

Kulturhuset Skanderborg danner den ideelle ramme for en mangfoldighed af aktiviteter, der åbner døren til et væld af muligheder. Fra koncerter, teaterforestillinger og oplysende foredrag til dynamiske møder, inspirerende konferencer, fængslende kunstudstillinger og meget mere. Indenfor disse vægge finder du også en hyggelig biograf og en dejlig café.

Kulturhuset kan tilbyde attraktive rammer til ethvert formål uanset om I er 4 eller 400 personer.

Mødelokaler

Mødelokalerne er velegnede til møder og mindre kurser. Der er plads til max 22 personer i mødelokalerne. Lejen er 300-500 kr. + moms.
Læs mere og book her.

Sløngelsalen

Sløngelsalen er velegnet til foredrag, møder, konferencer, kurser, workshops mm. Der er plads til op til 80 personer og lejen er 1200 kr. + moms, evt. teknik mm.
Læs mere og book her.

Store Sal

Store Sal er velegnet til kulturelle arrangementer, koncerter, teater, foredrag, konferencer, shows, stormøder mm. Der er plads til cirka 475 personer og lejen er 6000 kr. + moms, teknik mm.
Læs mere her.

Biografen

Biografsalen er velegnet til foredrag, præsentationer, lukkede filmvisninger, personalearrangementer mm. Biografsalen udlejes kun når der ikke vises film, dvs. i dagstimerne de fleste hverdage. Der er plads til 112 personer og lejen er 1500 kr. + moms, film, teknik mm.
Læs mere her.

Foyer

Nedre Foyer er velegnet til mindre koncerter eller små markeder med gratis adgang.
Læs mere her.

Kulturtorvet

Kulturtorvet kan bookes til eksempelvis koncerter, optrædener og børnearrangementer. Det er gratis at booke Kulturtorvet.
Læs mere her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kulturhusetskanderborg #danmarkssmukkeste #visitdanmarkssmukkeste