©  Foto:

Kulturnatten Tisvildeleje byder på kunst, kultur og natur

Badebyen Tisvildeleje afholder Kulturnat d. 12. oktober 2024. Det bliver et overflødighedshorn af kunst og kultur mellem skov og strand.

På den godt 5 kilometer lange strækning mellem Tibirke Kirke og Tisvildeleje Strand, kan man lørdag d. 12. Oktober, til Kulturnat Tisvilde 2024, opleve over 50 forskellige arrangementer.

Kulturnatten vil byde på kunst, kultur, arkitektur, musik, videnskab, naturen og historie. Alt sammen med udgangspunkt i Tisvilde-området.

De lokale kunstnere slår dørene op til deres atelierer. Ejerne af private historiske huse inviterer indenfor i de arkitektoniske og kunstneriske perler. Gallerier i området holder særudstillinger. Nyd jazzkoncert, orgelkoncert og korsang. Der bliver optræden af skuespillere, diskussion med forfattere og foredrag. Alt sammen krydret med god mad og drikke i hos de mange restauranter. 

Kom let rundt i området så du kan se det hele

Aftenen igennem kører der gratisbusser på ruten mellem den store parkeringsplads ved Tisvildeleje strand og p-pladsen ved Tibirke Kirke. Stå af undervejs ved de forskellige kulturarrangementer. 

Program for Kulturnatten i Tisvilde

Du finder det samlede program for Kulturnat Tisvilde på hjemmesidenDu kan følge med her på facebooksiden for Kulturnat i Tisvilde