©  Foto:

Kunsthal Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborg er et af de største udstillingssteder for samtidskunst i Europa.

Her kan du opleve udstillinger og events med stærkt internationalt fokus.

Med en central placering i hjertet af København i en historisk tilbygning til Charlottenborg Slot, er Kunsthal Charlottenborg samtidig et af de smukkeste udstillingssteder for samtidskunst. Kunsthallen har siden 1883 præsenteret et ambitiøst udstillingsprogram, der omfatter såvel etablerede stjerner som nye talenter indenfor samtidskunsten fra både indland og udland.

Udstillingerne suppleres med aktiviteter som artist talks, performances, koncerter og videovisninger. Kunsthallens aktiviteter retter sig mod et bredt publikum i både København og omegn, men også uden for landets grænser og gør Charlottenborg til dét centrale samlingspunkt for samtidskunst i København.

Boghandel

Kunsthal Charlottenborg omfatter også den respekterede Motto Boghandel, hvor man kan finde et særligt udvalg af kunstbøger og -magasiner, bøger om kritisk design, typografi, litteratur og teori.

Åben gård

Kunsthal Charlottenborgs gård er tilgængelig for offentligheden og kan med sine rolige omgivelser benyttes som et tiltrængt åndehul med bænke, hvor man kan slappe af, og hvor børn kan lege i trygge rammer.