©  Foto:

Kunstudstilling: ÅH, GUD

Den første udstilling hos Sukkerhallen ved Assens Rådhus: "ÅH, GUD"

Om Sukkerhallen og den første udstilling

I starten af 2024 købte Jørgen Strøjer, Palle Johansen og Jim Lyngvild den 1.500 kvm. store rå bygning midt i Assens. Sukkerhallen vil i de kommende år forandre sig fra de rå efterladte rammer, som sukkerfabrikken efterlod i 2006, til Assens nye innovative kulturhus.

Den første udstilling ÅH, GUD åbner for publikum lørdag den 18. maj.

I hjertet af Assens skinner et nyt lys på det guddommelige, som kun Jim Lyngvild kan forme det. Udstillingen er ikke bare en samling af billeder, det er en dybdeprøvende rejse gennem sjælens landskab, der provokerer, rører, forundrer og fortryller. Jim Lyngvild har taget det næste skridt i sin kunstneriske rejse og byder nu både fotografi og kunstig intelligens velkommen som partnere i hans søgen efter at indfange det ufattelige. Med et ben plantet i traditionen og det andet strakt mod fremtiden fortsætter han, hvor han slap i Faaborg kirke, men med et nyt fokus og en ny ambition.

Denne udstilling er mere end blot en præsentation af religiøse motiver; den er et spørgsmål, der udfordrer vores forestillinger om, hvem Jesus virkelig var, og hvordan vi ser ham i dag. Jim Lyngvild sætter spørgsmålstegn ved den traditionelle fremstilling af Jesus og opfordrer os til at reflektere over, hvordan vores personlige tro former vores opfattelse af det guddommelige.

Tag med på denne rejse ind i Jim Lyngvilds kirkekunst og lad dig forundre, provokere, røre og fortrylle. For i dette hellige rum åbner kunsten døren til nye perspektiver og inviterer os til at udforske vores egne trosmønstre og tvivl.

Læs mere om udstillingen og Sukkerhallen her, hvor du også kan købe billetter.

 

BEMÆRK

Dette er en særudstilling, og Sukkerhallen står endnu rå og ufærdig som kulturhus. Underste etage kan besøges af alle, men handikappede og gangbesværede kan desværre ikke komme op på første sal.