©  Foto:

Labyrint Lolland-Falster

Far vild i den smukke natur… og find vej ved hjælp af din viden. En dag i Labyrint Lolland-Falster er en dag med underholdning, motion og masser af frisk luft til hele familien.

Tag familien med på en anderledes skovtur - og hunden må også godt være med
I den dybe granskov hersker roen, kun afbrudt af fuglefløjt og glædesudbrud fra gæster, der netop har fundet den rigtige vej gennem stisystemet.

Labyrint Lolland-Falster indbyder til en anderledes tur for hele familien, hvor I kan nyde skoven samtidig med, at I afprøver jeres viden om forskellige emner med forskellige sværhedsgrader. Ved fælles hjælp fra store som små, vil jeres svar afgøre om I finder vej gennem labyrinten.

Undervejs på jeres tur vil I møde den håndlavede træskulptur af H.C. Andersen og adskillige af hans eventyrfigurer. Du kan også være med til at skabe fortællingen om labyrinten med din egen trækugle ved Erindringstræerne.
Tid til en pause?
Fortvivl ikke, hvis I får brug for en pause. Labyrint Lolland-Falster har indrettet nogle aktivitetsområder, hvor I kan tage en pause fra ruten. Her kan I dyste mod hinanden med sjove udfordringer, eller blot slappe af og nyde naturen.

Turen i labyrinten kan passende afsluttes med lidt mundgodt ved den lille café ved indgangen.