©  Foto:

LaMa Glas: Håndlavet glaskunst og kreative workshops i Holløselund

LaMa Glas er et unikt glaspusteri beliggende i Holløselund ved Vejby, hvor den erfarne glaskunstner Laura Madsen skaber enestående kunstværker. Med en passion for glaspustning, der strækker sig tilbage til barndommen, og erfaring fra prestigefyldte glasværksteder rundt om i verden, tilbyder Laura en magisk oplevelse af kreativitet og kunstnerisk udfoldelse. Besøgende kan både beundre de unikke håndlavede glasværker og selv prøve kræfter med glaspusteriet gennem forskellige workshops.

Oplev magien hos LaMa Glas

LaMa Glas er stedet, hvor kreativitet og kunstnerisk passion smelter sammen. Laura Madsen har været fascineret af glaspustning siden barndommen. Denne fascination har ført hende verden rundt og tilbage til hendes hyggelige værksted i Holløselund.

Kunst og håndværk i verdensklasse

Med mange års erfaring og uddannelse fra anerkendte glasværksteder og skoler over hele verden, herunder Murano i Venedig og Glasskolan i Orrefors, bringes en international dimension til værkerne hos LaMa Glas. Efter et ophold på Maldiverne, hvor Laura arbejdede for Soneva Art and Glass, har hendes værker været udstillet i prestigefyldte gallerier fra New York til Hjørring.

Håndlavede og unikke kunstværker

LaMa Glas skaber funktionelt glas, men har også udvidet repertoiret til at omfatte mere skulpturelt glas. Hvert stykke glas er unikt og afspejler energien og passionen i skabelsesprocessen. Når et kunstværk fra LaMa Glas købes, følger en del af den kunstneriske rejse med.

En uforglemmelig oplevelse

Hos LaMa Glas kan man opleve glaspusteriets magi på tæt hold og se den orangefarvede glasmasse forvandles til et kunstværk. Det er dog ikke altid, at der pustes glas i værkstedet. Det er også muligt at prøve kræfter med glaspustning gennem teambuilding og workshops, hvor deltagerne kan skabe deres egne glasværker. Disse aktiviteter skal arrangeres på forhånd.

Besøg LaMa Glas

LaMa Glas i Holløselund byder på en inspirerende atmosfære i værkstedet. Besøgende kan lade sig inspirere af skønheden i glaspusteriets kunst. Laura ser frem til at byde velkommen og dele sin passion for glas.