©  Foto:

Landal Fyrklit

Oplev den rå natur og de mange faciliteter på ferieparken Landal Fyrklit. Her finder du aktiviteter for alle aldre og en afstand på blot 50 meter fra havet.

Bo i lejligheder med havudsigt og nyd de smukke solnedgange over Skagerrak.

På Landal Fyrklit bor du midt i klitterne og kun 50 meter fra den brede, hvide sandstrand. Ferieparken har mange aktiviteter som passer både til børnefamilien eller til parferie.

Er du en vandhund har du alle muligheder for at plaske i vand. På parken finder du en indendørs pool med 37 meter lang vandrutsjebane, lækkert boblebad og et soppebassin til de mindste. Udenfor kan du hoppe i swimmingpoolen eller en tur i det brusende Vesterhav.

Skal børnene brænde krudt af er der en udendørs legeplads og en sjov mooncar bane. Dyst mod hinanden på sportsbanerne i et slag tennis, fodboldgolf, minigolf eller petanque. Byder vejret mere på indendørs leg, så slip børnene løs i vores gameroom med poolbord, bordfodbold og bordtennis, eller sæt fantasien i gang i vores kreative værksted, som har flot udsigt ud over havet.

I gåafstand fra parken ligger den hyggelige og autentiske fiskerby Hirtshals, som byder på flere skønne spisesteder, indkøbsmuligheder og attraktioner. På parken kan der også lejes cykler, så I kan opleve den smukke natur i området for eksempel Tornby Klitplantage.

Landal Fyrklit - Ægte ferie midt i naturen.