Landal Grønhøj Strand

Landal Grønhøj Strand

Foto: VisitJammerbugten
Overnatning
Feriecentre
På feriecentret Landal Grønhøj Strand er der også rig mulighed for sjove aktiviteter og oplevelser – både ude og inde. Her finder du også familievenlige feriehuse på 100 m2 og i 2 etager med plads op til 8 personer
Adresse

Ingeborgvej 2, Ingstrup

9480 Løkken

Kontakt

E-mail:info@gronhoj-strand.dk

Telefon:98883485

Nordjylland, Jammerbugten og toppen af Danmark – her ligger feriecenter Landal Grønhøj Strand. Bølgebrus, brede strande, imponerende klitformationer og store åbne vidder er blot nogle af kendetegnene for dette skønne område. Små hyggelige byer lokker med et aktivt handelsliv, og tæt på feriecentret finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland med masser af sjove attraktioner for store og små.

På feriecentret Landal Grønhøj Strand er der også rig mulighed for sjove aktiviteter og oplevelser – både ude og inde. Her er inden- og udendørs pool med rutsjebane, sportshal, spillehal, minigolf og meget mere. Badelandet kan kun benyttes af boende gæster. Med kun 400 m til en af Danmarks bedste strande er der rig mulighed for at springe i bølgen blå. 

På feriecentret finder du familievenlige feriehuse på 100 m2 og i 2 etager med plads op til 8 personer. Her er 3 fine soveværelser med 2 sovepladser i hver. Derudover en sovesofa med 2 sovepladser. 2 badeværelser – 1 på hver etage. Køkkenet indeholder ovn og 4 kogeplader, køle-/fryseskab, opvaskemaskine, mikrobølgeovn kaffemaskine, el-kedel samt diverse køkkenudstyr. Fra stuen er der adgang til egen terrasse med havemøbler og grill, hvor hele familien kan nyde de smukke omgivelser.

 

Adresse

Ingeborgvej 2, Ingstrup

9480 Løkken

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Åbningstider

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Jammerbugten