©  Foto:

Langagergaard

Bed and Breakfast nær Thisted.

Langagergaard.

Vi danner rammen om din næste overnatning i Thy.

Langagergaard er et nedlagt landbrug. Et af de ting man først bemærker her er, de stille nætter. At opleve den mørke fløjlsbløde stjernehimmel, eller lade blikket vandre ud i horisonten, giver en fantastisk ro.

Vi går meget op i, at vejen fra jord til bord er kort. Her har man mulighed for at vise børnene, hvor frugt og bær kommer fra. At hente æg hos hønsene, og lave pandekager over bål. At tage på fisketur, og tilberede sin egen fangst. Krydderurterne vokser lige uden for døren.

På Langagergaard er der også mange muligheder for at more sig, og lege, både for store og små. Faciliter hertil er både ude og inde. Nogle af mulighederne er bordtennis, boksebold, finde et stille sted og læse en bog, bål, grille, hoppe i trampolin, boldspil, hjælpe med at fodre høns, gæs og hunde, og fremstille sin egen marmelade.

Stedet ligger kun 6 km fra Thisted centrum, 4 km til moderne svømmehal. Der er ikke langt til fjorden, hav eller søer.

Beboelsen er i et plan. Vi har 5 dobbeltværelser. Samt 2 familieværelser. Ud over det, er der et stort veludstyret fælles køkken, med spiseplads. Stor stue med TV, forskellige spil, ps4, Nintendo Wii, legetøj og PC.

Der er 3 fælles badeværelser med bruser. Fælles indgang med vaskemaskine og tørretumbler. Gratis Wi-Fi, gratis parkering, gratis kaffe, the og de mest almindelige krydderier.

Her er mulighed for at leje cykler og fiskestænger.

Priser:

Dobbeltværelse inkl. håndklæde, sengelinned og morgenmad kr. 550,00

Enkeltværelse inkl. håndklæde, sengelinned og morgenmad kr. 374,00

Barneseng (Børn under 4 år gratis i far og mors seng.) kr. 50,00

Børn 4 - 16 år opredning med sengelinned, håndklæde og morgenmad kr. 200,00

Ekstra håndklæde kr. 20,00

Leje af morgenkåbe kr. 30,00

Rygning foregår i anviste områder på gårdspladsen.

Udlejning af hele stedet til en familiefest/firmafest/kusus. Max 35 gæster, hvor der tilbydes 25 sovepladser med sengelinned og håndklæder. Oprydning står i selv for.

Pris kr. 4.400,00 pr. døgn inkl. slutrengøring.

Vi har gode forbindelser til enten kok eller kogekone.

Vi har Mobilepay, og ellers betales der med kontanter.