©  Foto:

Lejrplads ved Naturcenter Harrild Hede

Lejr- og shelterpladsen er beliggende på sydsiden af Holtum Å og ca. 300 meter fra Naturcenter Harrild Hede. I de 5 shelters er der plads til at ca. 30 voksne personer kan overnatte.

Nær lejrpladsen findes 2 naturstier for bevægelseshandicappede samt flere mærkede vandreruter. Der er fiskepladser for handicappede langs Holtum Å øst for Naturcenter Harrild Hede.

Pladsen er omgivet af træer og er indrettet med en stor bålplads med borde og bænke samt en mindre bålplads ved shelterne.

Ved Naturcenter Harrild Hede er der adgang til 2 handicapvenlige toiletter og til vand (hanen findes i Naturrummet ved siden af grillen). Toiletterne er altid åbne, men vandet i Naturrummet lukkes i vintertiden pga. risiko for frost.

Det er kun tilladt at benytte pladsen, hvis man har booket den.
Der udleveres brænde.

Book shelters
Shelters bookes via harrildhede@nst.dk med oplysning om hvem, ankomst-/afrejsetidspunkt og antal personer. Skoler og institutioner hjemmehørende i Ikast-Brande Kommune har fortrinsret til brugen af shelters – derfor kan shelterpladsen som udgangspunkt ikke reserveres af private på hverdage.

Book lejrplads
Lejrpladsen, pladsen ved siden af shelters som har med bålplads og bord-bænkesæt, bookes via udinaturen.dk. 

Læs mere på Naturstyrelsen