©  Foto:

Letbanen og bybusser i Aarhusregionen

Med bybusser og Letbane er det nemt og hurtigt at komme rundt i Aarhus og hele Aarhusregionen. Afstandene er korte, og regionen har et fintmasket net af busruter, der er knyttet sammen med Letbanen. Dette gør det let for dig at komme rundt.

Bybusser og regionale busser

De lokale bybusser i Aarhus er gule, mens de blå busser tager dig længere rundt i regionen og landet. Uanset hvor du skal hen, sikrer det omfattende netværk en hurtig og bekvem rejse.

Aarhus Letbane

Letbanen 'L2' kører mellem Odder og Lisbjergskolen. På strækningen er der blandt andet stationer ved Aarhus Hovedbanegård, DOKK1 og Aarhus Universitetshospital i Skejby. Du kan få overblik over hele strækningen og se samtlige letbane-stationer på Midttrafiks hjemmeside

Letbanen 'L1' kører mellem Aarhus H og Grenaa med stop i blandt andet Lystrup og Ryomgård. 
Læs mere om Letbanen her.

Bybusser og stoppesteder

Du finder stoppestederne til de gule bybusser og Letbanen overalt i Aarhus. Området omkring Hovedbanegården og Rådhuset er det helt store knudepunkt, og langt de fleste busser har ruter, der passerer dette område.

Find bybusserne for Aarhus, Grenaa, Randers, Silkeborg og Viborg her.

Køb billet INDEN rejsen

Vær opmærksom på, at du altid skal købe din billet inden rejsen. Se hvor og hvordan  på Billet til bus og Letbanen i Aarhusregionen her.

Køreplaner finder du på www.midttrafik.dk og på rejseplanen.dk.

Hvis du ikke kan fremvise en gyldig billet, skal du betale en kontrolafgift (DKK 1.000).

Se, hvad andre deler på Instagram

#midttrafik  #aarhusletbane #visitaarhusregion