Grøn oplevelse
©  Foto:

Library Bar

Igennem 50'erne og 60'erne havde hotellet ganske mange fast beboere som langtidlejede værelser for perioder op til 2 år, ganske anderledes iforhold til idag. Disse gæster var sammen med hotellets øvrige gæster med til at holde liv i Gobelinsalen, som serverede eftermiddagsdrinks. I 1970 renoverede man hotellet og Gobelinsalen forsvandt og Library Bar opstod istedet.

The Library Bar blev verdenskendt da Forbes Magazine udnævnte den til at være iblandt verdens 5 bedste barer. Bibloteket har et udvalg af bøger som er samlet igennem hotellets historie. Størstedelen af bøgerne er efterladt her af hotellets gæster. Imellem disse bøger er også en række første udgaver og mere sjældne eksemplarer. I flere af bøgerne kan man se hvordan hotellets gæster har noteret små beskeder til hinanden, mens de har nydt en stille drink i baren.

Originale engelske møbler er baren indrettet med og betragtes af mange som et ægte engelsk herre værelse i bedste James Bond stil. Lyssætningen i baren er ganske bevidst for at skabe den rette atmosfære og intimitet som omgiver gæsten i det rolige øjeblik på dagen hvor en cocktail skal nydes i ro og mag.

Barens specialitet er udvalget af whiskey & cognac men også cocktail er barens varemærke. Hver lørdag byder baren på live jazz med gratis entre.