©  Foto:

Lille Petra Café

Lille Petra er virkelig hvad man kan kalde en skjult perle, man støder i hvert fald ikke på det tilfældigt. Cafeen ligger på Kronprinsessegade i Indre by, gemt i en af Københavns baggårde

Vov dig igennem porten på Kronprinsessegade og ind til den lille baggård hvor Lille Petra ligger. Her er en hyggelig stemning lavede til at man skal føle sig hjemme. Om det er udenfor i gården blandt planterne, eller indenfor blandt designmøbler.

Lille Petra cafe serverer både morgenmad og frokost, med en lækker menu. Morgenmaden inkluderer croissanter, æg, grød eller den helt store morgenmadstallerken. Til deres frokostmenu har de valgt at beskrive retterne med et ord, her kan du få avocado, kartoffel, vaffel og altid populære burrata. Og til det hele er der altid velbrygget kaffe.

Cafeen er en del af &Tradition, som er en designvirksomhed. Derfor kan du også købe mange af de ting som du kan se i cafeen.

Ligesom mange cafeer og restauranter i København, gør Lille Petra meget for bæredygtigheden. Retterne er sæsonbaseret og råvarerne er lokale eller groet selv i deres lille have. Deres menu er lavet i samarbejde med Søren Westh, der er medskaber af .506 et kulinarisk laboratorium.