©  Foto:

Limfjords Camping og Vandland

Limfjords Camping & Vandland er en skønt beliggende familievenlig campingplads omgivet af en varieret og smuk natur tæt på Limfjorden.

Limfjords Camping og Vandland

Limfjords Camping og Vandland, er med sin placering tæt på Limfjorden i det midtjyske, omgivet af en masse skøn natur og vand. Dermed ligger der også en ganske fin badestrand tæt på campingpladsen, hvilket også er en velegnet lokation for andre vandaktiviteter.

Hos Limfjords Camping og Vandland gør de meget ud af, at pladsen skal være attraktive for alle, derfor er forholdene også meget børnevenlig. Her finder du en legeplads med hoppepuder, gynger, rutsjebaner og ikke mindst en ridderborg, hvor der er masser af plads til at få brændt noget krudt af og finde nye venner. Når børnene ikke gider legepladsen længere, kan legen flyttes ind i vandlandet, hvor du finder tre bassiner. Et bassin til de mindste og et stort bassin til de større børn og voksen. Desuden finder du også en vandrutsjebane på 37 meter, som slutter i sit eget bassin. Ved Limfjords Camping og Vandland er der gode børnevenlige rammer for en rigtig familieferie.

Limfjords Camping og Vandland ligger i kort afstand til både Skive og Mors, hvor du kan udforske områderne og besøge de forskellige seværdigheder, hvis du ønsker flere muligheder udenfor campingpladsen rammer.  

Information

For kontakt, åbningstider eller mere information om Limfjords Camping og Vandland: Limfjords Camping og Vandland