©  Foto:

Lindvig - Ferie i naturen

Som gæst hos Lindvig er der garanti for fede familieaktiviteter samt storslåede outdoor- og kulturoplevelser, året rundt.

Hos Lindvig er værtskabet i top, og der er fokus på et hyggeligt ophold i rolige omgivelser, god komfort, bæredygtighed og friluftsliv. Lindvig har også tilknyttet en naturvejleder, som tilbyder et stort udvalg af ture i Naturpark Vesterhavet. Udover en af Danmarks største 18 hullers Adventure-Minigolf baner findes der også en stor legeplads med hoppepude og trampolin, fodboldbane, klatretårn og meget mere. Desuden er der et bredt udvalg af aktiviteter at finde i området, inden for få minutters kørsel på cykel eller i bil.

Lindvig rummer 28 moderne værelser og hytter, som alle har eget bad og toilet samt en lille terrasse. Hovedbygningen er indrettet med høje, lyse træpaneler, stribede tapeter og flotte dekorationer, som leder tankerne hen på et lækkert badehotel. I bygningen finder i en varm og indbydende morgenmadscafé samt en hyggelig fællesstue med billard, bordfodbold, bordtennis, bobspil, minibar og fjernsyn.