©  Foto:

Littlest camp - Glamping på Nordlangeland

En unik oplevelse i glamping telte placeret på en stor naturskøn grund, hvor du kan vandre mellem træerne ad små stier.

Besøg den lille glamping-oase på Langeland i Det Sydfynske Øhav og lad dig fortrylle af naturen og den hyggelige atmosfære.

Littlest Camp er beliggende i et naturskønt område, omgivet af natur, og tæt på skov og strand og tilbyder de ideelleer rammer for oplevelser, fred og ro samt uforglemmelige øjeblikke på Langeland.

På Littlest er det de små ting, der gør livet stort. De små øjeblikke sammen, morgendug i græsset, en solstråle på kinden, et forfriskende brusebad i det grønne, duften af nylavet kaffe, mad over bål, en stjerneklar himmel og synet af en smuk solnedgang.

På Nordlangeland ligger Littlest camp med sine unikke overnatningsmuligheder og den lille isbod i laden. Omgivet af skov og strand skaber Littlest de perfekte rammer for oplevelser, ro og uforglemmelige øjeblikke, hvor I kan nyde naturen, hinanden og de små glæder.

Når I ankommer, har Littlest sørget for alt det praktiske omkring hele opholdet og har gjort det nemt og bekvemt for jer at nyde en overnatningsoplevelse i naturen, der kombinerer komfort og eventyr.

På Littlest er findes rammerne for at skabe en mindeværdig og afslappende oase, der inspirerer til forbindelse med naturen og hinanden. Der sættes ære i værtskabet, om I overnatter eller blot kommer forbi til en kop kaffe eller en strynø-is.

Åben fra maj til september.