©  Foto:

LM Unika keramik

Laila Madsen er en dygtig kunsthåndværker, som laver unika stentøjskeramik. Du har mulighed for at besøge hendes keramikhytte i Daugård ved Vejle Fjord og se hendes udvalg af smukke krus, skåle, fade og figurer med unikke udtryk og glasurer.

Unika kunsthåndværk ved Vejle Fjord

I landsbyen Daugård bor og arbejder keramiker Laila Madsen. For Laila er stentøjskeramik en hobby og en fritidsbeskæftigelse. Hun har stor passion for arbejdet med støbning og formning af keramik og elsker at skabe nye udtryk og anvende et mix af glasurer. Hendes inspiration er humor og natur - hun elsker at lave sjove ting, der giver et smil på læben.

Alle LM Unika’s produkter er unikke – dvs. at ikke to produkter er ens, selvom de måske er en del af den samme serie. Du er med andre ord sikret et smukt, specielt og oftest funktionelt stykke kunsthåndværk, som kan pynte i ethvert hjem.

 

Produkter

LM Unika har et stort udvalg af smukke, funktionelle krus i mange former, farver og stilarter. Nogle med hank, nogle med spændende effekter, nogle med skarpe farver, nogle med rolige jordfarver og nogle med en lille overraskelse nede i kruset. Alle har de dog det tilfælles, at de er både dekorative og praktiske. De er brændt ved høj temperatur, så de kan komme i opvaskemaskinen.

I sortimentet er også vaser, skåle, urtepotter, æggebægre, håndmalet keramiske figurer m.m.

 

Besøg keramikhytten eller webshoppen

Du kan efter aftale besøge Laila Madsens værksted i Daugård, hvor hun også har et udvalg af produkter på hylderne. Ofte er hytten åben i weekenden, og du er velkommen til at ringe på, hvis du kører forbi, men det anbefales at lave aftale på forhånd.

LM Unika har også egen webshop, hvor du kan købe kunsthåndværk og få det leveret til døren. Her kan du også se udvalget af produkter før du besøger keramikhytten i Daugård.

 

Lån en krea-taske og mal din egen keramik

LM Unika tilbyder muligheden for mal-selv-keramik hjemme hos dig selv, i sommerhuset, til familiefesten, teambuilding eller polterabend (min. 8 personer).

Du låner en taske med alt det, du skal bruge, som leveres tilbage med keramikken. Herefter brænder Laila det og gør det klar til afhentning. Det er dog et krav, at dén keramik, du maler på er købt ved LM Unika. 

Priser varierer efter gruppens størrelse - kontakt LM Unika for mere information om mal-selv-keramik

 

Følg LM Unika keramik på sociale medier

Instagram og Facebook poster Laila Madsen jævnligt billeder af sine kreationer. Her vil nyheder og info om kommende events og udstillinger også blive offentliggjort.