©  Foto:

Løgstør Golfklub

Velkommen til Løgstør Golfklub, der med sin placering ud til Limfjorden og Frederik VII's kanal, er et besøg værd. Her kan alle - også ikke golfspillere - spille mod betaling af greenfee.

Med sin beliggenhed helt ud til Limfjorden og Frederik VII’s er Løgstør Golfklub en oplevelse i sig selv.Her kan I opleve en fantastisk golfbane, smuk natur og en god stemning takket være de mange frivillige i klubben.

Etableret i 2005, byder Løgstør Golfklub på 2 unikke golfbaner. En 18-hullers seaside golfbane med kuperede greens og back tee for dem, som ønsker den ultimative udfordring. Banen har været brugt til større turneringer som Ecco-turen. Derudover tilbyder klubben en 9-hullers Pay & Play bane, hvor alle kan være med, uanset erfaring og færdigheder. Udover golfbanerne, har Løgstør Golfklub også en 36-hullers krolfbane, en kombination af golf og kroket, som er en sport der er blevet populær i de seneste år.

Efter en aktiv dag på banen, kan I slappe af i klubhusets hyggelige omgivelser. Her kan I nyde en kold fadøl på terrassen og opleve det naturskønne landskab. Klubhuset tilbyder selvbetjening med øl, vin, vand og snacks til rimelige priser. Her kan man betale med kontanter, Mobilepay eller på GolfMore skærmen, hvor I ligeledes kan betale for greenfee, leje af udstyr og golfbiler.