©  Foto:

Løkken Turistbureau

Velkommen ind på Løkken Turistbureau. Her står personalet klar til at hjælpe dig med spørgsmål og forespørgelser. Turistbureauet ligger meget centralt lige over for SuperBrugsen Løkken, og i den anden end af turistbureauet finder du Løkken Apotek

Når du ankommer til Løkken, finder du Løkken Turistbureau centralt fra omfartsvejen lige overfor SuperBrugsen. Herfra er der kun 5 minutters gågang til bymidten, hvor alting sker og maks. 10 minutters gågang til Løkken Mole og stranden.

På Løkken Turistbureau kan du søge inspiration og hjælp til få gode ideer til overnatning, aktiviteter og information om attraktionerne i området. Foruden den personlige turistservice, yder bureauet også andre ydelser. Du finder også nærliggende toiletter, og ved siden af turistbureauet har vi Løkken Busterminal, hvor Rute 71, 971X, 209 har afgang fra. Turistbureauet har åbent hele året, men kan have begrænset åbningstider som følge af helligedage eller ferieafvikling i lavsæsonen.  

Turistinformation

På Løkken Turistbureau finder du de fleste tursitbrochurer fra hele landet. Kan du ikke finde lige præcis det du søger hjælper personalet dig meget gerne videre. Her får du brochurer fra bl.a. Blokhus, Løkken, Nr. Lyngby, Lønstrup, Hirtshals, Tversted, Skagen, Thy, Læsø og Mors

Står der natur og aktiv ferie på aktivitetslisten, står bureauet klar med kortmateriale fra Naturstyrrelsen for statens skov- og klitplantager. Du finder også et udvalg af cykelkort fra Nordjylland og Vestkysten. Løkken Turistbureau forhandler følgende cykelkort: Blkohus-Løkken Kort, OUTDOOR Jammerbugt, NORDJYLLAND (Legind), Cykelruter i Nordjylland og Vestkystruten Cykelguide. Foruden cykelture, råder bureauet også over vandrekort for de lokale Kløverstier, Løkken Kunststi og forhandler også kort over Hærvejen.

Til de store ferieperioder står turistbureauet klar med et aktivitetsprogram, for hvad der foregår i byen. Kom ind og besøg byens maskot, Hr. Mågensen. Børn er velkommen til at give ham et kram og få taget billede af ham. 

Tabte & fundne genstande

Turistbureauet er også stedet, hvor folk indleverer tabte ting. Det kan være alt fra tegnebøger, bilnøgler til Ray-Ban solbriller og bamsen. Genstande såsom tegnebøger og bilnøgler vil efter noget tid blive overleveret til politiet.    

Tennis og golf

Søger du mulighed for at spille golf eller tennis? Så besøg Løkken Turistbureau. Her hjælper turistbureauet med at realisere begge ting. Du kan købe green fee til Løkken Golfklubs 9-huller og 18-huller, og oven i købet leje udstyr. 

Små 5 km. nord for Løkken ligger der en tennisbane ejet af den lokale idrætsforening, VUG. Fra 1. maj til og med 30. september, kan du leje banen i en time eller for en hel sæson på turistbureauet. Her får du udleveret en nøgle, som du kan låse dig ind med. Banen kan lejes i tidsrummet mellem kl. 10.00-21.00. Obs. på grund af begrænsede åbningstider, kan det være en god idé at booke banen hos turistbureauet på forhånd. Det er muligt at leje tennisketcher for børn og voksne samt tennisbolde. Banen er lavet af grus.

Gaveartikler og merchandise

Turistbureauet har et udvalg af plakater, postkort, krus og andre gavearikler. Det meste fremstiller de selv, men man kan også finde postkort, kunsthåndværk, plakater mm. fra andre lokale kunstnere. I 2021 begyndte tursitbureauet at fremstille t-shirts og hættetrøjer, som udgør perfekt påklædning til ferien ude vestpå! 

Hos Løkken Turistbureau, kan du få lavet og bruge Løkken Gavekort. Det er byens egen gavekortsløsning, som kan bruges hos udvalgte spisesteder, butikker og oplevelsesteder. Har du købt et gavekort, kan du se her, hvor det kan bruges henne. Gavekortet kan også laves hos SuperBrugsen Løkken. Har du brug for at kende saldoen på dit gavekort, kan det gøres her

Obs. Turistbureauet har åbent hele året, men grundet helligdage, ferieafviklling i lavsæsonen eller pludselig sygdom, kan der være begrænset åbningstider. Følg eller se vores Facebook-side for at blive opdateret. Husk, man altid kan rette henvendelse på mail: info@loekken.dk. 

Gode infos:

Parkeringspladser: Har du også svært ved at finde parkering i Løkken? Der er nu lavet et kort over mulige steder at parkere inde i byen. Så lad dig inspirerer af dette, så vi ikke alle sammen behøver at holde det samme sted. Bare rolig. Ingen af dem er længere væk end 10 minutters gå-gang ned til Torvet. I højsæsonen hhv. uge 29, 30 og 31 vil der være en pop-up parkeringsplads ved GVL’s stadion med indkørsel fra Vrenstedvej. Skal du på stranden? Måske ville det være en idé at tage bilen med:

  • Enten fra Ndr. Strandvej
  • Eller Ny Strandvej
  • OBS! Der er bilfri zone fra molen mod nord og mod syd. Biler med erhvervsærinde eller særlig køretilladelse kun tilladt
  • Se kort her.

Tag den tålmodige hat på i trafikken og pas på hinanden.

El-ladestander: For at finde el-ladestandere i Løkken, kan du klikke her

Rejs med bus: Lad bilen stå og tag bussen. Det er mindre besværligt med kørsel og parkering, og så lander du midt i Løkken klar til oplevelser, og er ikke mindre end mere bæredygtigt! Bus 71 kører hver dag fra Aalborg - Aalborg Lufthavn - Aabybro - Hjørring til Løkken. Vær obs. på at i hverdagene kører den hver time men i wekkender, helligdage og i skolernes ferier, kører den hver anden time. Find tiderne på Rejseplanen.dk. Foruden Rute 71, kører 971X fra Aalborg og 209 fra Brønderslev. 

Toiletter: I Løkken finder du offentlig toiletter i by-midten og nede ved vandet. Forneden kan du se adresserne for hvilke er tilgengælig:

  • Ny Strandvej 50
  • Jyllandsgade 17
  • Vrenstedvej/Møstingsvej mellem Løkken Badehotel og Galleri Løkken i krydset.
  • Sdr. Strandvej 16B
  • Sdr. Strandvej 21

Vi kunne blive ved med at fortælle om turistbureauet i Løkken.. Men hvorfor ikke selv besøge det ved lejlighed. :-) 

Turistforeningen

Løkken Turistbureau er privat drevet af den lokale turist-, handelsstands- og erhvervsforening Løkken.dk. Der føres et tæt samarbejde med Hjørring Kommune og VisitNordvestkysten. Vil du vide mere om Løkken.dk, kan du læse mere her.