©  Foto:

Lübker Golf & Spa Resort, venue

Hos Lübker Golf & Spa Resort finder du stilfulde lokaler i grønne omgivelser til dit næste møde eller konference.

Et godt konferencested skal have et behageligt miljø, som sikrer, at mødegæsterne føler sig inspirerede, kreative og veltilpasse – og dette er I garanterede, hvis I vælger at afholde jeres næste konference eller møde hos Lübker Golf & Spa Resort.

Fænomenal udsigt og lyse lokaler

På Lübker Golf & Spa Resort er omgivelserne grønne, udsigten fænomenal og mødelokalerne lyse og behagelige. De kan tilbyde alt fra det lille, private møde til længere konferenceophold med overnatning. De stilfulde lokaler kombineret med et professionelt konferenceteam, et kreativt køkken, 36 fantastiske golfhuller samt skønne wellnessfaciliteter sikrer et vellykket arrangement.

Et break med golf, spa eller måske picnic i naturen?

Når der er pause i programmet, kan deltagerne strække ben og gå en i de flotte omgivelser, spille en omgang ”golf for sjov” eller nyde en kop kaffe på terrassen. Og når dagens program er veloverstået, skal slipset løsnes helt. Her kan I træde i golfskoene eller nyde en wellness-stund i Lübker Square, hvor de også tilbyder aqua motion eller yoga – perfekt til adspredelse og fornyet energi.

Central placering i et storslået landskab

Lübker er centralt placeret på Djursland og let tilgængelig med 15 minutter fra Aarhus Lufthavn og byerne Aarhus, Randers, Grenaa og Ebeltoft inden for en radius af 40-50 km. Dine mødegæster vil opleve et betagende naturområde med unikke orkideer og sjældne paddearter. Rådyr og andre vildtarter trives ligeledes i området, hvor skoven er tæt med mange lysninger, hvilket danner de perfekte levevilkår for dyrene.

Se, hvad andre deler på Instagram

#lubkergolfogspa #visitdjursland #visitaarhusregion