©  Foto:

Lynæs Madbar

Lynæs Madbar er placeret lige på havnekanten og med storslået udsigt til Roskilde Fjord. Her er højt til himlen og udsyn til havet. 

Med første parket til Roskilde Fjord tilbyder Lynæs Madbar på Lynæs Havn uovertruffen god mad og med en af de smukkeste udsigter i det danske land.

Restauranten har åbent hele året og på menukortet finder du det italienske og nordiske køkken tilsat deleanretninger baseret på årstiden, surdejspizzaer og lokale pastaretter. Henover året vil der komme forskellige pop-up menuer hos Madbaren. 

Praktiske oplysninger

  • Frokost lørdag og søndag fra kl. 12.00. 
  • Brunch kl. 10-15 (februar-marts 2023)
  • Aften kl. 17.00-22.00
  • Se menukort
  • Book dit bord

Hold din fest med udsigt

Lynæs Madbar vil med glæde stå for dit næste arrangement, møde eller fest. Udsigt går vi aldrig ned på. Du får første parket til at nyde synet over Roskilde Fjord. Vi har sammensagt forskellige pakker, hvor du selv kan vælge, hvad der passer bedst til lige netop dit arrangement. Rammerne er inspireret af stilen fra Lynæs Surfcenter, så du får glade farver, æstetisk interiør, fantastisk udsigt og ikke mindst en afslappet stemning til din fest. Der er plads til 150 personer indendørs. | Se de forskellige pakker

Hvad kan du ellers opleve i Lynæs?

Er du en vandhund har du rig mulighed for at få styret dine lyster hos Lynæs Surfcenter, som blot ligger et par minutters gang fra Lynæs Madbar. Hvis vejret er til det, er Lynæs Havn et dejligt sted at gå en tur. Forenden af den lange badebro er der 360 gr. panorama view over både Isefjord og Roskilde Fjord.