©  Foto:

Lystskov Camping, hytteudlejning

Lystskov Camping er en hyggelig trestjernet campingplads beliggende i skovkanten af Korsør Lystskov og få kilometer fra dejlig strand. Gode stisystemer i skoven og indsøen for vandre- og cykelture. Udlejning af hytter. På pladsen findes 7 hytter. En hytte indeholder: 4 køjepladser, service til 4 pers., køleskab og kaffemaskine.

På pladsen findes et rummeligt køkken med kogeplader samt helt ny ovn til fri benyttelse af campister. Udenfor findes et lille køkken, som kan bruges til rensning af fisk mm.

På pladsen findes en minigolfbane, en bowlingbane, en dejlig legeplads for de mindste samt en hoppepude til de unge på pladsen. Der afvikles aktiviteter på pladsen i løbet af sæsonen.

Er i til trave eller cykleture i den dejlige natur, eller ønsker i bare at slappe af i et godt miljø, så er Lystskov camping i Korsør det rette sted for jer.

Til cykel eller traveture er pladsen det ideelle udgangspunkt for oplevelser i naturen. Skoven byder på rådyr, egern og et varieret fugleliv. Der er udmærkede stisystemer i oldtidsmindernes skov, som fører forbi små søer og gravhøje til en dejlig badestrand. Fra stranden kan man se Storebæltsbroen.
sen.

Priser pr. dag ekskl. lejrpas og gebyr: 69 kr. Børn 0-12 år: 32 kr. Pris pr. hytte inkl. 2 personer kr. 350 pr. dag og inkl. 4 personer kr. 435 pr. dag.