©  Foto:

Magasin du Nord

Gå på opdagelse i det nostalgiske stormagasin, som bugner af trendsættende modebrands for kvinder, mænd og familiens mindste, eksklusive beautyprodukter, alverdens delikatesser samt det nyeste inden for boligindretning.

Det fashionable stormagasins historie går helt tilbage til 1868. Ved slutningen af 1800-tallet flyttede Magasin ind i den ikoniske bygning på Kongens Nytorv, hvor du også finder det i dag. Det er stadig den dag i dag en meget populær shoppedestination blandt Københavnerne.

Stormagasinet dækker fem etager ud over kælderen, som huser madmarkedet. I stueetagen finder du beauty og accessoires. Første etage er herremode. Anden stage er damemode. Tredje etage er interiør og bøger. På fjerde etage er der børnetøj og tøj til unge. På femte etage finder du service og cafeer.

På skønhedsetagen kan du blive forkælet med et stort udvalg af luksuriøse brands. Hvad end du sværger til et bestemt mærke eller gerne vil gå på opdagelse i nye, spændende produkter, står de mange dygtige make-up-artister klar til at hjælpe dig.

Ud over mode og beauty kan du også finde masser af spændende ting til boligen i Magasin. Du kan se de danske klassikere som Royal Copenhagen, Kähler og Georg Jensen eller opgave cool, nye brands.

Hvis du har brug for et hvil, når du besøger stormagasinet, kan du køre op til den øverste etage, hvor der er masser af lækkerier at vælge i mellem. I kælderen finder du desuden Mad&Vin, hvor du gå på opdagelse og finde masser af inspiration til dit næste måltid såvel som mange forskellige snacks, der er perfekte at tage med tilbage på dit hotel eller Airbnb.