Gå til indhold
©  Foto:

Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus

Velkommen til en magisk jul i Skulpturparken Blokhus. Her lyser millioner af julelys parken op og skaber magiske juleoplevelser for store og små.

Magisk jul i Skulpturparken Blokhus

Glæd Jer til endnu en eventyrlig og magisk jul med julelys- og lydshow i Skulpturparken fra den 5. november. Der er julepyntet efter alle kunstens juleregler med imponerende dekorationer.

Hele parken er oplyst af mere end 2 millioner julelys i fantastiske farver og udformninger - bl.a. Europas længste, lysene juletunnel, en lysende kyssepergola, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, julekaner og rensdyr, smukke guldkareter, oplyste snemænd og julemænd, blinkende julestjerner, kærlighedstræ med smukke røde julehjerter, Disney julefigurer, harpespillende engle og meget, meget mere.

Dette års store og smukke sandskulpturer, formet ud fra temaet ”Fra Istid til Nutid” bliver desuden lyst op med kulørte julelys, som skifter farve, og parkens andre enestående kunstværker og skulpturer er flot forenet med den unikke juleudsmykning. Den over 20.000 m2 store skulpturpark emmer ganske enkelt af ægte julehygge i absolut særklasse.

Unikt juleshow

Foruden de mange julelys byder Magisk Jul på et unikt lysshow, der er specielt designet til Blokhus, og hvor musikken spiller sammen med resten af de mange julelys, således at hele parken på magisk funkler vis hver dag kl. 16, 17, 18, 19 og 20.

Oplev Magisk Jul alle dage i perioden 5. november til 30. december fra kl. 15.00-21.00. (Lukket 24., 25. og 31. december).

Julemarkedet har åbent fra kl. 15.00-20.00.

Lys- og lydshow finder sted hver dag kl. 16, 17, 18, 19 og 20.

 

Share your wonders: