©  Foto:

MASH Odense Steak Restaurant

MASH i Odense er stedet hvor du spiser den bedste bøf i byen. På restauranten er der fokus på service i topklasse og en smagsoplevelse udover det sædvanelige.

Om MASH
Hvis du leder efter et sted i Odense at spise den bedste bøf du kan få på Fyn, så er MASH stedet for dig. MASH har en stærk kærlighed til store madoplevelser og fantastisk service. MASH har i dag to restauranter i Tyskland og otte i Danmark, hvoraf en af disse ligger i Odense. Hos MASH respekterer de råvarerne, og du er dermed sikret både god service og en smagsoplevelse i topklasse.

Omgivelserne
MASH i Odense ligger på den helt igennem fantastiske lokation: Vestergade ved de historiske bygninger på Flakhaven. Foruden at ligge i den eventyrlige bymidte, som Flakhaven er, ligger restauranten i den gamle bryggergård. Alt dette er med til at skabe den helt særlige, varme og New Yorker-agtige stemning, som er at finde på MASH i Odense. I restauranten er der plads til 110 spisende gæster, hvor der lige herunder findes kælderen, hvor der hentes vine i deres egen vinkælder.

Menu hos MASH
Hos MASH i Odense kan du få diverse forretter, hovedretter, desserter og mange forskellige slags vine. Til forret kan du få alt fra grillet carpaccio til risotto med nye ærter til gillardeau østers og meget mere. Til hovedret kan du få forskellige slags bøf fra Danmark, Japan, New Zealand, USA, Urguay og Canada. Til dessert er der eksempelvis cheesecake eller ni forskellige slags is, og du kan også få diverse ”after dinner cocktails”. Udover deres fantastiske menu og lækre cocktails, kan du også få deres egen specialbryggede MASH pilsner og meget mere godt til ganen.

Private Dining lokaler og selskab
Foruden den stemningsfulde restaurant, kan MASH i Odense også byde på Private Dining lokaler. Her finder du hyggelige omgivelser, hvor der er udsigt til den atmosfæriske vinkælder. På MASH kan du desuden holde et større selskab med op til 230 personer. Menuen til selskaber byder på udsøgte steaks, sides, forretter, desserter og forskellige vine af de mange, som MASH tilbyder.