©  Foto:

Melsted Badehotel

Forkælelse i vandkanten

Melsted Badehotel er et ægte badehotel på bedste beliggenhed i vandkanten ud til idylliske Melsted Strand med panoramaudsigt over Østersøen og de karakteristiske bornholmske granitklipper.

Lige siden badehotellet åbnede i 1932 har det været regnet for et af Bornholms bedste. Det markante hvide funkisbyggeri drager paralleller til Arne Jacobsens ikoniske strandpark i Klampenborg, der også åbnede i 1932.

I dag kan du mærke historiens vingesus i badehotellets eksklusive rammer, mens du bliver forkælet i vandkanten med service og gastronomi i særklasse. Badehotellet er nyrenoveret i klassisk nordisk stil med smukke referencer til badehotellets oprindelsesperiode og omfatter 21 smukke individuelt indrettede værelser.

Uanset om du befinder dig i dit værelse, i haven eller i den hyggelige restaurant, er der en flot udsigt over Østersøen og de naturskønne områder omkring hotellet, inviterer til gåture i alle retninger.

Restaurant Melsted Badehotel

På Restaurant Melsted Badehotel kan du tilfredsstille dine sanser med ærlig og velsmagende mad. Køkkenet tager afsæt i de klassiske nordisk-franske traditioner med fokus på fisk og skaldyr. Til frokost vil man kunne nyde det bornholmsk-inspirerede køkken med nytænkte smørrebrød og et udvalg af tavleretter med afsæt i det lokale ”køkken”.

Om aftenen vil man kunne vælge à la carte eller vælge en af menuerne – signaturmenuen eller sæsonmenuen – der skifter dagligt og som tager udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer og daglig tilgang af det bedste fra Danmark og de europæiske markeder. Det er også muligt at få en vegetarisk menu. Lad os endeligt vide, hvis du har særlige ønsker på forhånd, så kan det meste lade sig gøre.

Morgenbuffeten varierer også dagligt med frisk frugt, bær, lokale specialiteter, hjemmelavet bagværk og små varme retter.

Restauranten har åbent til frokost og aften i badehotellets åbningssæson, som er fra påske til og med efterårsferien. Derudover holdes der åbent til gourmetweekender i november og december.