©  Foto:

METROPOL ShoppingCenter

Metropol er Vendsyssels største shoppingcenter, som ligger i centrum af Hjørring ved gågaden.

Her er alle muligheder for at gøre en god handel i en af de mange butikker – i alt er der over 35 butikker. Der findes børnemode, damemode, herremode, bolig, elektronik, skobutikker, tilbehør, personlig pleje, sportsbutik, boghandler og dagligvarebutik. Desuden findes der flere spisesteder i centret, som byder på sandwiches, salater, sushi, burgers, pasta og andre lettere retter. Endelig finder du Fitness.dk og Hjørring Bibliotek med turistservice på 1. sal.

Find en oversigt over butikkerne i METROPOL Shoppingcenter.

Desuden findes her puslerum, toiletter, hæveautomat, handicapfaciliteter, bagagebokse og hjertestarter. Den 6. maj 2017 åbner centrets nye legeland i kælderen. Her kan alle børn op til 12 år more sig. Læs mere om faciliteterne på centrets website.

Aktiviteter og arrangementer

METROPOL ShoppingCenter har sin helt egen maskot, som hedder Metropolle. På udvalgte dage går Metropolle rundt i centret og deler slik og kram ud til alle børn. Der er også mulighed for at købe en Metropolle bamse. Centret er i forbindelse med aktiviteter, mærkedage, årstider og højtider smukt dekoreret og udsmykket. Der er ofte spændende udstillinger, workshops, optrædener og meget mere i centret. Desuden er der flere gange om året open by night, bl.a i forbindelse med kulturnatten i Hjørring. Du kan følge med i Metropols mange aktiviteter og arrangementer på centrets facebookside eller website.

Parkering

Metropol ShoppingCenter byder på 450 parkeringspladser, som du finder i kælderen under centret. Her er 3 timers gratis parkering. Husk at stille p-skiven. På biblioteket på 1. sal og hos Smoke-it i kælderen udleveres der gratis p-skiver.

Åbningstider

I hverdagen har centrets butikker åbent fra kl. 10-19 og lørdag fra 10-16, mens Kvickly har åbent hverdage fra kl. 8-20 og lørdag fra 8-18. Desuden er der åbent i centret på udvalgte søndage. Se yderligere åbningstider.

Bedste Shoppingcenter

Metropol ShoppingCenter blev indviet den 4. marts 2008. Og i både 2013 og 2015 blev METROPOL ShoppingCenter kåret som Danmarks bedste shoppingcenter i kategorien ”shoppingcentre under 25.000 kvadratmeter”. Det er første gang, at det samme shoppingcenter er blevet tildelt prisen 2 gange.