©  Foto:

Middelfart Marina

Smuk udsigt til Lillebælt

Fakta: I alt 550 liggepladser, vanddybde 3 meter, adgang til strøm, ferskvand, toilet/bad, diesel og slæbested samt pumpestation til spildevand.

Middelfart Marina er beliggende i Fænøsund i naturskønne omgivelser. Marinaen er i de senere år blevet renoveret og istandsat. Der er bl.a. etableret et servicecenter, grillpladser med friske og gratis krydderurter, pumpestation til spildevandstanke og udslagskumme til kemitoiletter. Det er også muligt at købe benzin. 

I servicecenteret kan vi tilbyde komplette badeværelser af forskellige størrelser efter sejlerens behov. De fleste badeværelser indeholder både bad og toilet. Vi har også indrettet 3 store familiebaderum, så hele familien kan få klaret hygiejnen i ro og mag. Vi har vaskeri og der er også plads til at klare opvasken. Opvarmning af forbrugsvandet i servicecenteret sørger vores store solfanger for. Betaling foregår med kort, der trækkes i en automat og det resterende beløb samt depositummet udbetales af automaten, når kortet returneres ved afsejling.

Dagen kan evt. tilbringes på Blå-Flag stranden med beachvolley baner. Stranden er meget familievenlig og er nærmeste nabo til havnen. Fra Marinaen er der ca. 1,5 km. til bymidten. Der forefindes en familievenlig café og restaurant ved Marinaen.

Ved Middelfart Marina findes der 13 autocamper pladser. 
Som nabo til marinaen ligger Golfklubben Lillebælt - 18 hullers golfbane.

Marinaen er Green Network certificeret.

Se også Marinaguiden