Grøn oplevelse
©  Foto:

Milling Hotel Plaza, Odense

Milling Hotel Plaza - et hotel indrettet i en af landets smukkeste og mest klassiske hotelbygninger fra 1915. En bygning, som er en oplevelse i sig selv med flotte trapper, balkoner, marmorerede søjler og guldstafferinger.

Hotellet er et full service første klasses forretning placeret i hjertet af Odense med udsigt til Kongens Have og kun 100 meter fra Odense Banegårdscenter og 300 meter fra centrum af Odense.

Hotellet råder over 68 stilfulde værelser nænsomt restaureret med respekt for husets historie og naturligvis udstyret med al moderne komfort og faciliteter. 3 suiter og 5 juniorsuiter er yderligere udstyret med spabad.

Vores restaurant - "Restaurant Rosenhaven" - med udsigt til Kongens Have er et hyggeligt sted at spise i Odense Centrum om du enten skal bo på Plaza eller bare skal ud at spise en aften. Om det er til a la carte middag, forretningsfrokost, familiemiddag eller firmafest er hotel Plaza altid et dejligt sted at samles for enhver gæst og til enhver lejlighed.

Efter en god nats søvn serveres der en stor morgenmadsbuffet, med ”fynske specialiteter” i "Rosenhaven".

Prøv vores "Romantiske Weekend" med champagne ved ankomst, en 4-retters gourmetmiddag i restauranten, overnatning i hyggeligt dobbeltværelse og stor morgenmadsbuffet.

Velkommen til Odense og Milling Hotel Plaza!