©  Foto:

Miss Dot

Oplev den ægte amerikanske 50'er-stemning på Miss Dot, en hyggelig og stemningsfuld American style Pancake & Burger Restaurant i hjertet af Hals.

Her er alt, hvad hjertet begærer af veltilberedte og velsmagende amerikansk inspirerede retter, og menukortet hos Miss Dot bugner af alt fra kolde milkshakes til burgere og pandekager i alle afskygninger og med helt nye og unikke smagskombinationer. 

Tidligere Rasmus Klump restaurant
I foråret 2016 tog restaurant Rasmus Klump navneforandring til Miss Dot. Der er stadig pandekager og is på menukortet, men nu har du også mulighed for at nyde en lækker milkshake og burger. 

Hos Miss Dot har de især pandekagerne som deres speciale, og både børn og voksne kan nyde stor glæde af såvel salte som søde pandekager, der endda kan serveres på ægte amerikanske vis som "a stack of pancakes". 

Amerikansk diner stemning på Miss Dot i Hals
Den gode 50'er-stemning er ikke alene synlig i Miss Dots lækre menu; også i indretningen, der er inspireret af datidens amerikanske diners, kommer 50'ernes trends tydeligt frem. Med fokus på nostalgi og glamour, i en kombination med det hyggelige og uforpligtende, føler man sig hos Miss Dot sat tilbage i tiden, hvor ønsket om selvforkælelse og den gode oplevelse er i højsædet. 

Læs mere om Miss Dot og restaurantens åbningstider i Hals ved Aalborg Kyst...