©  Foto:

Møder og konferencer på Vitskøl Kloster

Hold dit næste møde eller konference i kongelig stil på et af Nordeuropas ældste klosteranlæg, placeret langs Himmerlands Vestkyst.

Vitskøl Kloster er en historisk perle, som gennem de sidste 10 år er blevet nænsomt renoveret. I dag fremstår klostret som et unikt bygningsanlæg, der kan danne rammen om kurser, konferencer og møder. Faciliteterne er præget af storhed, enkelthed og kvalitet. 

Arrangementer af alle slags kan afholdes i de smukke historiske sale der sikrer faciliteter til både mindre møder op til 16 deltagere, og større møder op til 50 deltagere. Indretningen af klosteret er gjort med respekt for klosterets arkitektur - fra de brede planker i gulvene til malerierne, der afspejler klosterets spændende historie.

På Vitskøl Kloster kan mødepauserne bruges til gåture i den smukke natur ved Limfjorden - eller til tænksomme stunder i den historiske og arkitektonisk fascinerende klosterhave, hvor der stadig dyrkes unikke urter, som fortidens munke brugte til madlavning og medicin.

Når arbejdsdagen slutter, er der plads til at alle kan hygge i den store pejsestue, mens maden tilberedes i klosterets køkken og der dækkes op til middag under det hvælvede loft i munkekælderen.

Overnatning er desuden også en mulighed i klosterets enkle og smagfuldt indrettede 18 værelser.