©  Foto:

Møn Golf Resort - Hotel Præstekilde

Hotel Præstekilde er et hotel med hyggelig og afslappende atmosfære, beliggende midt på Møn i smukke omgivelser med 18-hullers golfbane lige uden for døren. Hotellet har et køkken, hvor maden er tilberedt af årstidens friske råvarer og hyggelige restaurant med udsigt over Stege Nor og golfbanen.

Præstekilde er et sted med store selskabslokaler (op til 150 personer), hvor der er gode muligheder for at holde fester med den menu, som du ønsker.

Det er en oplevelse at sidde på vores terrasse en skyfri aften og kigge på stjerne også kaldet Dark Sky.

Er du til vandreturer/pilgrimsvandringer/ældrevenlige ture, samt et netværk af ildsjæle er Camønoen lige noget for dig. Det er en meget smuk vandrerute, der rummer forskellige ruter. Ligeså er der lagt forskellige cykelruter også Panoramaruter og Oldtidsruten.

Der er ikke langt til seværdigheder som Møns Klint, Geocenter Møn, Liselund Slot og Park, dejlige badestrande og den skønneste natur med en unik flora. Møn er optaget i Unesco på grund af øens Biosfære.

Hotel Præstekilde har 45 lyse værelser  -  alle med eget bad/toilet, hårtørrer, tv og wifi. Priserne er inkl. morgenbord