©  Foto:

Mørkøv Kræmmermarked

Oplev det ultimative familiemekka på Mørkøv Kræmmermarked - et eventyr, der har det hele!

Med mere end 300 stadepladser er vores marked en sand skattekiste af uimodståelige tilbud. Du vil finde en blanding af erfarne kræmmere, der har været med os år efter år, samt spændende nye boder, der tilføjer friskhed og innovation til markedet. Vi er stolte af at blive anerkendt som Danmarks mest hyggelige kræmmermarked af vores trofaste kræmmere, der vender tilbage år efter år.

Tag hele familien med og lad jer fortrylle af vores to tivoliområder, der byder på fantastisk underholdning. Det første område er dedikeret til børnene, hvor der er masser af plads til leg og hygge. Mens de små storkoser sig med leg, spil og børnemusik, kan forældre og bedsteforældre slappe af og nyde atmosfæren. I løbet af weekenden vil der også være gratis ansigtsmaling og spændende børneunderholdning, der vil sætte smil på alles ansigter.

Det andet tivoliområde er designet til de større børn og voksne med en forkærlighed for spænding og adrenalinfyldte forlystelser. Og rundt omkring kan I finde et væld af madboder og forfriskende steder, hvor I kan slukke tørsten efter en rundtur på det enorme marked.

Mørkøv Kræmmermarked er mere end bare et marked - det er en hel verden af eventyr og magi, der venter på jer. Kom og deltag i den bedste familieoplevelse, hvor hygge og underholdning går hånd i hånd. Vi garanterer, at I vil skabe minder for livet!