VisitDenmark

Motel Skive

Bo i smørhullet lige ved kultur og sportsaktiviteter

Motel Skive er et topmoderne motel med tilhørende lokaler til arrangementer, fester mm.

Motel Skive har i alt 25 værelser med 90 sengepladser. Samtlige værelser er med eget bad og toilet. 20 værelser med 4 senge i hver og 5 værelser med 2 senge. Sengelinned, opredning og håndklæde er inklusiv. Lækker morgenmad kan tilkøbes for 65 kr. pr. person.

Vi er beliggende lige overfor Kulturcenter Skive og Bowl’n’Fun og kun 2 km fra Skive centrum. Her er rig mulighed for at få en skøn ferie, uanset om du er til aktiv eller kulturel ferie. Endvidere ligger vi kun 1 km. Ligger Skive Travbane.

 

Har du brug for topmoderne fleksible lokaler til et møde, kursus eller heldagsarrangement har vi lokaler der kan rumme 90 personer når det er fyldt udnyttet. Lokalerne er naturligvis udstyret med moderne AV-udstyr. Lokalerne ligger med egen indgang og toilet. 

Vi arrangerer gerne din næste fest. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 9752 5444 eller på mail post@motelskive.dk

#Motelskive

 

 Følg os på: Facebook & Instagram                                 

 

Aktiviteter for enhver

50 meter fra motellet ligger Bowl’n’Fun, hvor der er rig mulighed for forskellige aktiviteter som bowling, billard, legeland mm. Derudover findes der både restaurant og cafe.

Overfor motellet ligger Kulturcenter Skive med et stort subtropisk badeland med vandrutsjebane, terapi pool, bølgebassin og en 50 m. lang swimmingpool. Du kan også boltre dig på mere end 1200 kvm fitnesscenter, hvor du kan kombinere holdtræning og individuel træning.