©  Foto:

Museumsbanen Maribo - Bandholm

Tag på den hyggeligste togtur med veterantognene på Museumsbanen Maribo-Bandholm. De gamle togvogne kører fra Maribo station, og er den ældste jernbane på Lolland og Falster. Turen går til Bandholm, hvor der er et kort stop ved skønne Bandholm Badehotel før toget kører retur. 

Museumsbanen fra Maribo til Bandholm havn blev åbnet i 1869 og er den første jernbane på Lolland-Falster. Strækningen er 8 km lang og løber gennem den smukkeste grønne natur. 

Der er to stop undervejs: Først på Bandholm Station, med et meget velbevaret og autentisk interiør, hvilket betyder at bygningerne og stationsområdet ofte også bliver brugt i forbindelse med filmproduktioner.

Få minutter senere ender turen i Bandholm Havn. Her kan du stå af toget, eller vælge at tage veterantoget tilbage til Maribo igen.

Billetter købes på hjemmesiden eller ved toget inden afgang, både i Maribo og i Bandholm Havn.

Togene kører typisk i påskeferien, om sommeren og i skolernes efterårsferie i oktober. Se tiderne på hjemmesiden, hvor du også kan bestille billet (det anbefales især, når det er damplokomotivet der kører).

For grupper kan der arrangeres rundvisning i den gamle remise i Maribo, hvor de gamle lokomotiver og vogne står trygt og godt, når de ikke er i brug. 

Særtog kan bestilles til udflugt hele året. Bestilling sker ved henvendelse til Museumsbanen