©  Foto:

Musik under Trappen - uge 30 2024

Glæd jer til et brag af en fest i Hirtshals i uge 30 til Musik under Trappen

Dette års festival hovednavne er frigivet:

DANSER MED PIGER
...og....
BIRTHE KJÆR & FEEL GOOD BAND 
 
Der er med andre ord igen, igen, igen lagt op til en folkefest på Vestkajen i Hirtshals, hvor der vanen tro vil være en hel uge med masser af musik; og som altid: GRATIS ADGANG. 
 
DANSER MED PIGER er et relativt nyt navn på de danske festivalscener, men de er samtidig lyden af venskab og musikalsk talent. Et vaskeægte band bestående af fem bedste venner, som elsker at spille musik sammen. Efter flere år med optrædener med coverversioner, fik bandet lyst til selv at skrive og indspille deres egen musik. En aften i deres selvbyggede hjemmestudie skete der pludselig noget. Debutsinglen tog sin spæde start og i stedet for at gå i seng, for at være friske til en vigtig session dagen efter, blev bandet oppe hele natten for at lave sangen færdig… Derfra har bandets popularitet kun gået én vej – og vi er sikre på, at der nok skal blive fyldt tidligt op på havnen denne aften.
 
BIRTHE KJÆR kræver vist ikke nogen længere præsentation. Der hersker INGEN tvivl om hendes absolut store popularitet hos ethvert publikum. Med sig har hun sit store FEEL GOOD BAND – og sammen vil de med en uimodståelig charme og smittende glæde indtage scenen. Der er lagt op til et inferno af "syng med", gummibåde og klapsalver – dette hold er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester.

Oplev et væld af musik og nyd den gode stemning, når Hirtshals Musikforening inviterer til Musik under Trappen. Musikfestivalen afholdes på havnen nedenfor Trappen med omkring 30 gratis koncerter i løbet af en uge. Hovednavn optræder onsdag.

læs mere om ugens musikprogram HER