©  Foto:

Nibe Museum

Centralt beliggende på det store torv, finder man Nibe Museum, som er placeret i det gamle råd/ting og arresthus. Foruden byens historiske samlinger af genstande og  skriftlige kilder, er det ligeledes  muligt at opleve atmosfæren fra tiden, da de gamle arrest rum endnu var i brug.

Se hvordan oldemors køkken så ud - en af de faste udstillinger på Nibe Museum handler nemlig om Det Gamle Køkken. Museet indeholder samtidig et omfattende lokalhistorisk arkiv og Galleri Tinghuset.

Nibe Museum er centralt beliggende ved det store torv i det gamle råd-, ting- og arresthus. Førstesalen i bygningen er indrettet til udstillingslokaler, hvor man kan opleve lokalhistorien på nært hold gennem de forskellige udstillinger. Der er også rig mulighed for at opleve stemningen og atmosfæren fra tiden, hvor de gamle arrestrum stadig var i brug.

Mulighed for rundvisning i museets magasiner

Efter aftale med Nibe Museums personale, er det muligt at få en rundvisning i museets magasiner. Normalt er magasinerne lukket for besøgende, men da museet efterhånden har opnået en så stor samling af genstande, at der ikke er plads til dem i museets udstillinger, kan du nu få glæde af det hele.

Læs mere om Nibe Museum her...