©  Foto:

Nørre Vissing Kro

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro - en hyggelig og mere end 200 år gammel kro, som tilbyder helt perfekte rammer til et hvert arrangement eller ophold. Alle værelser og rum er indrettet personligt og utraditionelt og med fokus for detaljerne.

Interiøret på Nørre Vissing Kro fremhæves af husets blomsterdekoratør, der arrangerer et væld af spændende dekorationer med årstidens naturmaterialer. I den lyse havestue i den blå restaurant med nuancer i kobolt og lavendel, har du udsigt til markerne, og fra pejsestuen kan du se kokkene arbejde i det åbne køkken eller sidde og nyde den knitrende ild i pejsen om vinteren.

Lokale råvarer og autentiske oplevelser

Når der laves mad på Nørre Vissing Kros restaurant, bruges der gode og naturlige råvarer fra Søhøjlandet. Sandart, gedde og aborre fanget i en af egnens søer samt svampe, bær eller kronvildt fra skovene omkring kroen. Brugen af disse naturlige og friske råvarer er med til at gøre det til en rigtig god, frisk og ikke mindst autentisk oplevelse at spise på Nørre Vissing Kro.

Se meget mere om Nørre Vissing Kro her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#nørrevissingkro #danmarkssmukkeste #visitdanmarkssmukkeste