©  Foto:

Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy

Et storslået udvalg, der spænder vidt, er hvad Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy står klar til at levere til dig, hele året rundt. Så kan du ikke få nok af gode film, er det bare om at komme afsted.

Lige ved siden af Aalborg Banegård og blot et stenkast fra midtbyen ligger den ene af byens tre biografer, Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy, med intet mindre end 770 luksussæder fordelt på ti lækre sale. Biografen viser de nyeste af de nyeste film, både danske og internationale og indenfor forskellige genre. Spilletiderne løber fra formiddag til aften, og der er derfor rig mulighed for både den romantiske tur, familieturen og weekendhyggen. Derudover er der mulighed for ledsagerordning for handicappede og bestilling af kørestoleplads.

Som en del af deres filmprogram inviterer Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy desuden på forskellige events og nyheder, som byder på ekstraordinære oplevelser. Disse events og nyheder lancerer de løbende på deres hjemmeside og facebookside – så det er bare med at holde dig opdateret, hvis du vil have fingrene i en billet.

Ekstra krydderi

Har du lyst til at krydre biografturen med en ekstra oplevelse, så skal du måske overveje at tage byens mange muligheder for skønne smagsoplevelser i brug. Hvad med at starte biografturen lidt før med en middag på en af Aalborgs skønne restauranter, eller slutte filmoplevelsen af med et besøg på en af de mange hyggelige caféer? Der er i hvert fald masser af chancer for endnu mere hygge.

Let tilgængelig

Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy er let tilgængelig, om du kommer i bil, med bus/tog eller er på cykel. For rundt om biografen finder du masser af parkeringspladser - blandt andet Arkadens P-hus og P-pladsen øst for arkaden, banegården ligger få meter derfra, busserne stopper lige ved døren og her kan cyklen også parkeres – så kan det vist ikke blive meget nemmere.

Læs mere om Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy…