©  Foto:

Nordisk Film Biografer Aalborg City Syd

Er du klar på en stor filmoplevelse, med alt hvad du kunne drømme om af komfort, lækkerier og hygge? Så skal du tage en tur i Nordisk Film Biografer Aalborg City Syd, hvor dette kan gå i opfyldelse.

I City Syd i Aalborg finder du ikke blot masser af shoppingmuligheder, men også chancen for en skøn filmoplevelse i Nordisk Film Biografer Aalborg City Syd. Biografen byder på seks sale med 717 bløde biografstole, det bedste biografudstyr og en filmkalender der består af alt fra animationsfilm og storslået action dramaer til komedier og romantiske fortællinger, fra både ind- og udland. Med andre ord – her er noget for alle aldre og til enhver smag. Derudover er der mulighed for ledsagerordning for handicappede og bestilling af kørestoleplads.

Som en del af deres filmprogram inviterer Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy desuden på forskellige events og nyheder, som byder på ekstraordinære oplevelser. Disse events og nyheder lancerer de løbende på deres hjemmeside og facebookside – så det er bare med at holde dig opdateret, hvis du vil have fingrene i en billet.

Flere oplevelser i vente

Biografen ligger perfekt placeret i midten af City Syd, i forlængelse af Shoppen og lige ved siden af Aalborg Storcenter - et område fyldt med masser af skønne butikker og hyggelige restauranter & caféer. Så skulle du have lyst til at kombinere biografturen med shopping og lækker mad, så er der en oplagt mulighed lige her. Derudover finder du intet mindre en 4500 parkeringspladser i området.

Læs mere om Nordisk Film Biografer Aalborg City Syd…