©  Foto:

Aalborg Storcenter

Aalborg Storcenter er et rent shopping-mekka, der bare venter på, du kommer forbi. Et oplagt sted at besøge i al salgs vejr, hele året rundt, og med mere end 2000 gratis parkeringspladser lige ved døren.

Elsker du at shoppe, men allermest når alle butikker er samlet under ét tag? Så skal du tage en tur til Aalborg Storcenter i City Syd. Med 75 specialbutikker og en af Danmarks største Bilka-varehuse finder du lige her, alt hvad hjertet begærer – et bredt udvalg af tøj, sko og accessories, de nyeste gadgets, guldsmede og meget mere.  Efter endt shopping-tur kan du nyde lækkerier fra de mere end 10 caféer og restauranter, der står klar til at give dig en velfortjent pause.

Som en del af Aalborg Storcenters brand arrangeres der hvert år masser af events for alle aldre. Her kan du se frem til alt fra besøg af kendte karakterer og fortryllende cirkusartister til julehygge og formidable arrangementer med gode tilbud i fokus. I skolernes ferier går storcentret ekstra all-in på hyggelige og underholdende børneaktiviteter.

En skøn gave

Hvis du leder efter den perfekte gave, til en du holder af, men bare ikke ved, hvad det skal være, så kan Aalborg Storcenter hjælpe dig på vej. Her kan du nemlig købe et gavekort, som kan bruges i de fleste butikker, herunder også Bilka, og gælder i hele tre år. Gavekortet kan købes i Centerinformationen eller online.

Grøn rejse med bus og tog i Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk.