©  Foto:

Nordsee Holidays

Hos Nordsee Holidays kan du finde mere end 3000 sommerhuse i Danmarks bedste ferieområder!

Nordsee Holidays er stedet, hvor du finder ægte vesterhavsferie. Nordsee Holidays er mere end bare end bookingportal. Nordsee Holidays er også et samarbejde mellem lokaleejede og lokalforankrede bureauer, der deler erfaringer og viden, der kommer gæsterne til gode. Ved at booke et sommerhus ved Vestkysten på Nordsee Holidays bookingportalen, er du sikker på at booke ved et bureau, hvor lokalkendskab, lokal forankring og høj service er topprioritet.

Hos Nordsee Holidays er vi glade for at kunne tilbyde dig sommerhuse i de mest fantastiske og meget eftertragtede ferieområder på Vestkysten: Fanø, Blåvand, Vejers Strand, Henne Strand, Hvidbjerg Strand, Søndervig, Vejlby Klit, Limfjorden, Løkken og Skagen. På hvert af disse steder ved den danske Vestkyst finder du et antal ferieområder, hvor du kan booke din egen personlige ferie i Danmark og føle dig hjemme. Hvert af vores ferieområder har en række meget smukke seværdigheder, oplevelser og kulturelle højdepunkter at tilbyde til din Vesterhavsferie i Danmark. Det er en ideel ferieform, hvor afslapning helt klart er i centrum.

Portalen er et samarbejde mellem bl.a. Feriekompagniet, Die ”hyggelige” Dänen, Axelgaard, Ehuse, Hvidbjerg Strand Feriepark , Vejers Strand Camping, SJ Feriehusudlejning, Løkken by Sommerhuse, Danibo, Toppen af Danmark og Ebeltoft Feriehusudlejning. De har skabt en ferieportal, der gør det let for havfriske gæster at holde ferie med det vilde og vidunderlige Vesterhav som nabo.   

Book dit næste ophold gennem Nordsee Holidays – det er let, det er lokalt og det er ferieminder for livet.