©  Foto:

Norsminde Kro

Forkæl dig selv med et ophold på denne historiske kro fra 1693. Med beliggenhed ned til en af de hyggeligste havne i Østjylland og gastronomi på højt niveau vil du utvivlsomt få en stor oplevelse, når du tjekker ind på denne charmerende gamle kro.

Overnat ved kysten i historiske rammer

Norsminde Kro har i århundreder været hjertet i den lille charmerende havneby, hvor det hver sommer myldrer af liv. Du fornemmer historiens vingesus, når du ankommer til den smukke, gamle gulkalkede krobygning.

Kroen har 24 rummelige værelser på tre niveauer, hvoraf størstedelen af dem har udsigt til Norsminde Fjord. Værelserne har en moderne indretning, men med respekt for stedets historie. På de gennemrenoverede værelser finder du diverse effekter fra stedets lange historie.

Derudover findes der yderligere fem bed & breakfast-værelser i kroens ældste fløj. Disse oprindelige værelser er nyrestaurerede og indrettet i lyse maritime farver. De gamle værelser kaldes Norsminde Anex & Bade-logi. De er inspireret af badehoteller, men har eget bad og toilet.

 

Gastronomiske oplevelser på højt niveau

Norsminde Kro har hele to restauranter. På Restaurant Près kan du få store gourmetoplevelser, når kokkene brillerer med deres store tekniske kunnen, der ender ud i kreative og smagfulde retter.
For en mere casual madoplevelse, kan du besøge brasseriet, som byder på lækre a la carte retter i indbydende og stemningsfulde omgivelser. På den store terrasse er der udeservering i sommerperioden, og her er der altid en fantastisk stemning.

 

Det perfekte valg til enhver vin-connaisseur

Kroen er samtidig et mekka for vinelskere og kroens vinkælder er absolut et besøg værd. Kroen har et særdeles omfattende vinkort med hundredvis af vine at vælge mellem. Du har også mulighed for at købe de egenimporterede vine til staldørspriser i vinshoppen eller i den hyggelige baggård.

 

De smukke omgivelser

Den lille havneby Norsminde byder på en charmerende, maritim stemning. Ved den lille lystbådehavn, der ligger lige ved kroen, er der altid liv og aktivitet i sommerhalvåret. Og et stenkast derfra finder du en af områdets fineste sandstrande. Fra Norsminde er der ikke langt til Aarhus, Odder og de mange flotte badestrande ved Odderkysten.

 

Book dit ophold

Norsminde Kro har flere forskellige ophold, der kombinerer overnatning på de skønne behagelige værelser med madoplevelser i kroens restauranter. Få mere information og book dit ophold på kroens hjemmeside.