©  Foto:

Nymindegab Kro

Hos Nymindegab Kro kan du opleve kunst, natur og gastronomiske oplevelser. Helt ude ved Vesterhavet, højt på klittens top finder du Nymindegab Kro. Nymindegab Kro tilbyder forskellige muligheder for overnatning med fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord, og en fantastisk restaurant med smagsoplevelser i særklasse.

Nymindegab Kro er utrolig smukt placeret i bunden af Ringkøbing Fjord, og er beliggende kun 500 meter fra det brusende Vesterhav.

Hos Nymindegab Kro tilbydes der mange forskellige muligheder for overnatninger, og tilbyder et lækkert måltid mad, med en helt unik panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord.

Et kroophold på Nymindegab Kro kan være mange ting. Det er dog sikkert du har mulighed for at få en uforglemmelig oplevelse med den eller dem du holder af. Uanset hvad kan Nymindegab Kro danne de perfekte rammer for jeres ophold. Nymindegab Kro tilbyder mange typer af kroophold såsom miniferie, gourmet kroophold, golfophold og mange flere.

Nymindegab Kro Restaurant er en legeplads for både stedets kokke og tjenere. Gastronomien er noget som Nymindegab Kro fokuserer meget på, og særligt årstiderne drages ind i menukortet. Restauranten på Nymindegab Kro er derfor en gastronomisk oplevelse, hvor du kan udfordre dine smagsløg.

På Nymindegab Kro går de meget op i deres vine, og vægter det højt. Derfor kan Nymindegab Kro præsenterer vestkystens største vinkort, og deres prisfilosofi er nem for dig som gæst at gennemskue.

Omkring Nymindegab Kro er der et væld af muligheder for at opleve den unikke vestjyske natur, eller prøve sjove aktiviteter såsom kabelparken i Hvide Sande.

 

Få mere information og book dit næste ophold på Nymindegab Kro’s hjemmeside.