©  Foto:

Nystrup Camping Klitmøller

Kun 500 meter fra Vesterhavet og lige midt i Nationalpark Thy ligger Nystrup Camping Klitmøller.

En campingplads med 350 velindrettede enheder fordelt på en stor åben surfcamp og afskærmede ”huler” til din autocamper eller campingvogn samt et stort udvalg af hytter med plads fra to til seks personer.

Find den enhed, der passer til dig på pladsoversigten her.

På campingpladsen møder du alt fra surfere og børnefamilier til pensionister, golf- og vandreentusiaster, og i bålhytten eller omkring bålpladserne samles alle i skøn forening og bidrager til den uformelle og hyggelige stemning, som kendetegner Nystrup Camping.

På trods af campingpladsens beliggenhed tæt ved havet, giver pladsens mange grønne buske og træer bemærkelsesværdigt meget læ og en (måske) tiltrængt pause fra vindens susen, når dagen er omme.

Ægte friluftsliv med et luksuriøst twist og en glamping-oplevelse, du sent vil glemme.

Et enkelt besøg i Klitmøller og du bliver tryllebundet af områdets charme, vilde natur og endeløse strande – et magisk sted i magiske omgivelser.

Uanset om du søger et refugium, et romantisk getaway eller blot ønsker unikke rammer for en uforglemmelig ferie midt i naturen, så er vores luksustelte i Klitmøller lige noget for dig. Med sin beliggenhed lige ved siden af Nationalpark Thy og kun få hundrede meter fra Vesterhavet er glamping på Nystrup Camping Klitmøller ikke alene et frisk pust (bogstaveligt talt!), men også en chance for at opgradere din campingferie og prøve noget nyt.

Aktiviteter og oplevelser i Klitmøller

Klitmøller er som skabt til naturelskere i alle aldre. Her er smukke udsigter så langt øjet rækker og et utal af muligheder til dig, der ønsker en aktiv ferie i Nordjyllands unikke natur. Vælg fx mellem en af Nationalpark Thy’s mange cykel- og vandreruter, en rask runde golf eller en tur i Vesterhavet langs Nordeuropas bedste surfområde, Cold Hawaii.

Klitmøllers beliggenheden betyder, at områdets naturoplevelser ofte forbindes med havet. Særligt surfing og havkajak-sejlads er meget populært, men en tur i det unikke klitlandskab, til de historiske seværdigheder og den hyggelige gamle fiskerlandsby vil uden tvivl fuldende dit ophold i Klitmøller.

Heldigvis ligger Nystrup Camping Klitmøller i kort afstand til det hele, og de mange stier og afmærkede ruter i området gør det let og sikkert for børn og voksne at komme fra A til B.

Aktiviteter for børn og legesyge voksne

Hos Nystrup Camping Klitmøller er der også tænkt på børnene – store som små. Her finder du en stor, velindrettet legeplads med både klatrestativ, balancebane, gynger, rutsjebane, sandkasse med egen gravko og den altid populære hoppepude.

Desuden kan du også glæde dig til:

• En køretur i mooncar eller gokart
• En hyggelig omgang minigolf eller petanque
• Et besøg i dyrefolden, hvor de tamme og kælesyge geder bor

Glæd dig til at opleve Europas surfparadis Cold Hawaii, områdets brede badestrande, cykel- og vandreruterne langs havet og i klitterne, et aktivt kunstnermiljø og friskfanget fisk på en af byens hyggelige restauranter.

Klitmøller har det hele!