©  Foto:

Øster Hurup Turistinformation

Øster Hurup Turistinformation ligger i den skønne ferieby Øster Hurup - lige på vej imellem centrum og havnen.

I skolernes ferie står vi klar med tips, gode råd og en masse information om Øster Hurup og resten af Himmerland. Vi hjælper dig også gerne med spørgsmål omkring overnatning, attraktioner, cykelture, naturoplevelser, oplevelser på vandet, aktiviteter og alt mulig andet - hvad enten det er lokalt eller ej!

 

Udenfor åbningstid

Udenfor åbningstid har du altid mulighed for at benytte den udendørs digitale touchskærm, hvor du finder en masse information. Du kan også benytte dig af vindfanget/indgangspartiet, som altid er åbent. Her finder du et fint udvalg af lokale brochurer og vandre- og cykelkort - og måske du skal have downloadet app'en GoVisit, så du altid kan holde dig opdateret på mobilen - du finder QR-koden i vinduet og på Govisit.dk/download

 

Tillidsbibliotek

Hos Øster Hurup Turistinformation finder du også Tillidsbiblioteket. Her kan du komme og låne en bog eller flere og blot leverer dem tilbage, når du er færdig med dem. Vi bytter også gerne. Derfor er der altid nye og spændende bøger - faktisk et ret stort udvalg. I indgangen står der et mindre udvalg, som du kan besøge selv, når der ikke er åbent. Men inde i turistinformationen, er der et endnu større udvalg. 

Så er du altid sikker på en god bog i solen eller måske foran brændeovnen på en regnvejrsdag.