©  Foto:

Ole Henriksen - Smil til livet

Lørdag 2. november 2024 kl. 19.00.

Få smil på læben og livsbekræftende inspiration, når den livsglade kosmetolog Ole Henriksen 2. november 2024 gæster MCH Herning Kongrescenter med sit nye og underholdende show ’Smil til livet!’. For hvis du smiler til andre og til dig selv – og til livet, så får du mere energi og større glæde, lyder det fra Ole Henriksen.

Den sprudlende hudplejeekspert vil sammen med sin wingman, komponist Claus Reenberg, inspirere og underholde dig og dine venner, når de udforsker positivitet, glæde og taknemmelighed som nøgler til et godt liv.

I det varme og dejligt livlige og morsomme show vil Ole Henriksen dele sine tanker og erfaringer, der vil kunne motivere og ændre din måde at betragte livet på. Han vil tale om betydningen af at have en positiv indstilling, og hvordan det påvirker vores hverdag, sundhed og relationer. Publikum vil blive beriget med praktiske værktøjer til at finde livsglæde, selv når livet er svært, og Ole Henriksen vil give eksempler på, hvordan det at være taknemmelig hver dag kan ændre vores verdenssyn og skabe en dybere forbindelse til os selv og livet.

’Smil til livet!’ er ikke bare et show, men en guide til at skabe positive vaner, der gør livet mere meningsfyldt. Det er en fejring af glæden ved at være i live og en opfordring til at tage imod livets muligheder.