©  Foto:

Orøstrand Dyrepark på øen Orø

Orøstrand dyrepark er en zoo i børnehøjde med over 500 dyr. 

Besøg den 40 tdr. land store dyrepark på Orø med mere end 400 dyr fordelt på ca. 50 arter. Oplev vilde dyr som f.eks. kronvildt, dådyr, strudse, lamaer, næsebjørne, fritter, amerikanske egern, silkeaber, forskellige hønseracer, tropiske fugle, krokodiller, slanger og øgler. Parkens beboere tæller også kæledyr som kaniner, ørkenrotter og marsvin samt heste, får og geder.

Om sommeren er der en masse aktiviteter for børn. Børn kan f.eks. få lov til at nusse og ae parkens marsvin, kaniner og geder. 

Se entrépriser på: www.oroestrand.dk

 

En zoo i børnehøjde ved en børnevenlig badestrand

Orøstrand Dyrepark ligger lige ved en børnevenlig strand på øen Orø. Stranden er desuden lige ved siden af Orø Strandcamping, hvor man kan købe is. Øen Orø byder også på smukke vandreture langs med øens trampestrier. Cykler kan lejes hos Orø turistinformation og på campingpladsen. 

 

Naturskole til daglig

Dyreparken hører til skole- og behandlingshjemmet "Orøstrand", hvor den fungerer som naturskole for børn og unge mellem 5 og 18 år. Eleverne deltager bl.a. i den daglige fodring og pasning af dyrene. I skolen fremstiller de fodertrug, bure, redekasser og lignende, ligesom de også laver kreative ting af uld, skind, æg og gevirer. I dyreparken lærer eleverne at arbejde som guider, der kan vise besøgende rundt blandt parkens dyr.

 

Perfekt til undervisning, udflugter og lejrture

Orøstrand Dyrepark og den omkringliggende natur er velegnet til læring og udflugter. Skoler og børnehaver kan komme på endagsbesøg eller afholde lejrture på den primitive lejrplads. Få information om priser og tider på tlf. 59 47 00 04.