©  Foto:

Overnatning på Slukefter Kro

Kongelig privilegeret kro som ofte har lækre ophold, hvor du spiser i deres gastronomisk a la carte restaurant. Kun 250m fra kroen har du en fantastisk badesø med tilhørende badebro. 

Kgl. privilegeret storkrosophold venter på dig

Oplev ægte, sønderjysk krostemning og dejlig mad på den kongeligt privilegeret kro fra 1761 - Slukefter Kro. Stedet har en skøn historisk atmosfære og råder over 52 værelser, hvor du som gæst kan vælge mellem de ganske simle værelser med normal krostandard, eller de bedre standarter som comfort, juniorsuiter samt suiter med spa og egen terrasse.

På Slukefter Kro kan du forvente en traditionel dansk kro med gastronomiske oplevelser i deres a la carte restaurant. Maden laves i et moderne køkken, hvor der også bliver bagt og syltet. Ofte har de gode ophold som passer til sæsonen, hvor der bl.a. kan være en 8 retters menu kombineret med overnatning. 

Slukefter Kro ligger som en del af Vedsted by og kun 250 meter bag kroen ligger den skønneste badesø med en god badebro der er gratis at benytte. I byen ligger der også en let-køb, hvor du kan købe de mest basale fornødenheder.