©  Foto:

Penny Lane Café Boulevarden

Penny Lane Café Boulevarden er et fantastisk sammensurium af café, konditori & boutique, så ta' veninden under armen og slap helt af i den hjemlige atmosfære.

Hos Penny Lane Café Boulevarden er kvaliteten helt i top, og alt er lavet efter de stolte håndværkstraditioner. Med eget bageri i kælderen er du garanteret lækkert hjemmebag, som du kan nyde sammen med deres egne marmelader, pestoer og salater.

Udover at være café sælger Penny Lane Café Boulevarden også internationale delikatesser såsom ost, kaffe og charcuteri, og mangler du en kageopsats eller en tekande, kan dette også fås.

Hjemlig hygge

En ting som Penny Lane Café Boulevarden er kendt for ude i byen, er den atmosfære du møder når du træder indenfor i caféen. For her er hygge i højsædet – duften af bagværk, de kulørte og varme farver, skønne delikate retter og den livlige snak hen over bordene. Her byder menuen på alt fra morgenboller, brunch og sandwich til lemonade, the/kaffe og lidt til den søde tand.

Foruden at nyde en dejlig stund i caféen kan du også tage frokosten eller kaffepausen ind i ’Privaten’, hvor du i ro og mag kan lade tiden flyve afsted. ’Privaten’ kan også reserveres til små private arrangementer og specielle begivenheder.  

Mad ud af huset

Det er ikke kun i Penny Lane Café Boulevardens hyggelige lokaler, hvor du kan nyde deres lækre mad. Det er også muligt at få mad ud af huset. Penny Lane Café Boulevarden tilbyder nemlig tapastallerkner med enten 6, 8 eller 10 små retter, sandwich to go og meget, meget mere.

Nyhed!

Hvis du skal i Aalborg Zoo, kan du nu tage et smut forbi Penne Lane's nye café. Du finder Caféen midt i Aalborg Zoo, i orangeriet ved Skovbakken, og tæt ved det nye orangutanganlæg.

Læs mere om Penny Lane i Aalborg…